TOT ce trebuie să știi despre pudra de unghii

Dacă nu ați auzit deja, manichiura cu pudră de unghii stârnește un interes deosebit în lumea frumuseții. Cu toate că tendința nu este chiar nouă, pudra de unghii a început să domine recent fluxurile de social media și a devenit alegerea principală pentru saloanele de unghii. Deci, ce face pudra pentru unghii atât de specială încât toată lumea a înnebunit după ea? 

DECI, CE SUNT MANICHIURILE CU PUDRĂ?

Pudra pentru unghii este o alternativă sigură și sănătoasă la unghiile acrilice și la ojele semipermanente. Este o combinație de lichid adeziv și pudră care se întărește când intră în contact cu aerul.

Unghiile cu pudră nu necesită lumină UV/LED și se aplică mult mai rapid. De asemenea, manichiura se îndepărtează mai ușor decât în cazul unei manichiuri cu produse clasice, lăsând unghiile sănătoase și frumoase.

Spre deosebire de manichiurile tradiționale, pudra pentru unghii poate rezista o întreagă lună. Impresionant, nu-i așa? Sună ca un miracol trimis de la Dumnezeu la care toți vrem să fim parte.

BINE, AȘA CĂ, SUNT UNGHILELE CU PUDRĂ MAI BUNE DECÂT OJA?

În bătălia dintre pudra pentru unghii și ojă, te întrebi care este mai bun? Ei bine, asta depinde de ceea ce cauți.

Dacă ești confuză în ceea ce privește diferența dintre pudra pentru unghii și ojă, cu siguranță nu ești singură. Diferența principală pe care o vei observa este în textură - ojele sunt puțin mai netede decât pudra, iar durabilitatea - ojele vor rezista aproximativ două săptămâni, dar pudrele pot dura trei sau mai multe săptămâni.

CUM SE APLICĂ PUDRA PENTRU UNGHII?

În primul rând, aplică un strat subțire de bază pentru pudră pe întreaga suprafață a unghiei. Apoi, pur și simplu înmoaie unghia într-o pudră colorată la alegerea ta. Odată ce ai terminat cu înmuierea, pilește și lustruiește unghia, apoi aplică activator pentru pudră. În final, aplică 2 straturi subțiri de top coat pentru un luciu lucios! Și gata, ai unghii perfecte și puternice!

CUM SE ÎNLĂTURĂ PUDRA DE UNGHII?

Procesul de îndepărtare implică înmuierea unghiilor într-o soluție de acetona și înfășurarea vârfurilor degetelor cu folie de aluminiu.

Odată ce toată manichiura s-a desprins, îndepărtează folia și bila de bumbac înmuiată în acetona. Ia o bilă de bumbac uscată și îndepărtează manichiura cu grijă.

După ce toată manichiura cu pudră pentru unghii a fost îndepărtată, este timpul să îți hrănești acele unghii! Menține-le în cea mai bună formă pe tot parcursul procesului cu ulei pentru cuticule și cremă de mână.


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.