Pudra de unghii vs. Oja semipermanentă - Care este diferența?

Toți avem o gamă de culori de oje care ne definesc. Unii dintre noi preferă nuanțe naturale de nuduri și rozuri, alții iubesc o nuanță îndrăzneață de roșu, sau poate nu vă puteți satura de tonurile neon. Dar, pentru cea mai mare parte a timpului, împărtășim cu toții această neliniște de a umbla cu o ojă ciobită. Nimic mai rău decât o manichiură care te dezamăgește înainte de un eveniment important, o sărbătoare de ziua nașterii sau într-o zi obișnuită. Vrem o manichiură care să reziste și ne-o și merităm.

Încă bine că opțiunea de ojă lichidă nu este singura variantă pe care o avem acum. Avem opțiuni de manichiură mai rezistente de care ne putem bucura: pudră pentru unghii (dip powder) și ojă. Iată o prezentare utilă a celor două dintre cele mai bune soluții pe care o femeie le poate avea pentru unghii perfecte, care rezistă.

Unghiile tale le vor adora

Dar care este mai bun între ojă și pudra pentru unghii? Ei bine, depinde de ceea ce cauți.

O manichiură cu ojă este potrivită pentru cei dintre voi care doresc un finisaj lucios. Gelurile au aspectul și senzația cea mai apropiată de oja de unghii tradițională. De asemenea, oja de gel vine sub formă lichidă și este uscată cu ajutorul unei lampi UV sau LED pentru a fixa oja.

O manichiură cu pulbere este un hibrid între oja de unghii tradițională și geluri. O diferență majoră este că unghiile cu pulbere obțin culoarea din pudre care sunt "activate" folosind un activator lichid. De asemenea, un avantaj major este faptul că nu este nevoie să-ți sigilezi unghiile folosind lumină UV.

Dar da, ambele manichiuri durează mult

Cu o manichiură de ojă, rezistența acesteia poate ajunge la două sau trei săptămâni, în funcție de cât de rapid îți cresc unghiile. Există și câteva sfaturi pe care le poți urma pentru a-ți face manichiura de gel să dureze mai mult: împinge cuticula înapoi, folosește ulei pentru cuticule și menține-ți unghiile cât mai uscate posibil.

Dacă este făcută corect, o manichiură cu praf de unghii va rezista între trei și patru săptămâni - lucru uimitor pentru noi, doamnele Rossi. Asta înseamnă că o manichiură cu praf rezistă la fel de mult ca unghiile cu acril, dar are mult mai multe beneficii: este mai delicată cu unghiile tale, mai sigură și economisește timp.

Care este cea mai potrivită pentru tine

Mulți oameni iubesc unghiile cu ojă pentru durabilitatea lor și pentru că nu se ciobesc, așa că este sigur să le păstrezi săptămâni întregi. Este o alegere bună pentru cei care își folosesc des mâinile sau pur și simplu nu suportă unghiile ciobite.

Unghiile cu pudră se pot menține mai mult decât cele cu ojă, așa că sunt o opțiune destul de bună pentru orice femeie, dar în special pentru cele cu unghii subțiri sau fragile. De asemenea, dacă cauți un proces mai rapid decât acrilicul tradițional, pudra pentru unghii este o alegere bună.

Cel mai bun mod de a le înlătura

Fetelor, există multe opțiuni pentru îndepărtarea lacului de unghii cu ojă, dar cea pe care o consider cu adevărat eficientă este folosirea Rossi Bye-Bye Gel. Face procesul de îndepărtare mult mai ușor și nu mai este nevoie să mergem la un salon de unghii profesionist pentru asta. Trebuie doar să ștergi stratul superior, să aplici Rossi Bye-Bye Gel, și suprafața unghiei va începe să se desprindă după 5 minute.

Înlăturarea unui manichiuri cu pulbere de unghii nu este deloc dificilă. Trebuie să îndepărtăm strălucirea manichiurului și apoi să înmuiem niște bile de bumbac cu acetona și să le înfășurăm în jurul vârfurilor degetelor. După aceea, învelim bumbacul cu bucăți de folie de aluminiu și în câteva minute pudra de unghii este îndepărtată.


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.