Cum să previi desprinderile?

Toți știm că procesul de realizare a unei manichiuri cu pudră acrilică este destul de simplu, dar durează puțin mai mult decât o manichiură normală. Și deseori, lipsa noastră de răbdare duce la ciobiri și desprinderi premature ale stratului de pudră. Dacă întâmpinați dificultăți în obținerea unei manichiuri cu pudră curată și frumoasă, verificați sfaturile și trucurile noastre de mai jos. Vă vom arăta câteva modalități ușoare de a vă proteja manichiura și de a preveni desprinderile premature.

Ce cauzează desprinderile?
Desprinderile sunt cauzate de obicei de câteva cauze generale:

  1. Patul unghial uleios
  2. Pregătire deficitară
  3. Produse care ating pielea
  4. Utilizarea lichidelor de la mai multe producători, care ar putea fi incompatibile chimic 

Cum să preveniți desprinderile?

Alocați timp suplimentar pentru pașii de pregătire
Desprinderile apar atunci când pudra de unghii nu se lipește corespunzător de unghie. La fel ca la construirea unei case, dacă fundația nu este stabilă, nu va rezista. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să începeți manichiura pregătind corespunzător patul unghială. Împingeți ușor cuticulele înapoi. Asigurați-vă că nu sunt cuticule de pe patul unghial. Orice exces de cuticule va cauza desprinderi. 

Piliți unghiile înainte de a începe manichiura
Piliți ușor unghiile pentru a netezi orice umflătură, indiferent cât de mici sau invizibile ar fi. Folosiți o pilă cu granulație de 180 sau un buffer fin pentru a mătui unghia.

Preveniți desprinderile în timp ce aplicați manichiura cu pudră

  • Asigurați-vă că agitați bine recipientul închis cu pudră. Utilizați bețișorul sau împingătorul de cuticule pentru a amesteca pudra.
  • Modul în care aplicați stratul de base coat, activatorul și stratul de top coat pot juca, de asemenea, un rol important în determinarea duratei de viață a manichiurii.
  • Asigurați-vă că, atunci când aplicați stratul de base coat, nu prindeți și cuticula sau pielea din jur, deoarece acest lucru va face ca baza să nu se lipească bine și va permite umidității și aerului să intre sub unghie, ceea ce va provoca desprinderi.
  • Pentru a evita desprinderile, aplicați generos activatorul și acoperți vârful unghiei și marginile. Primul strat de activator este cel care fixează pudra, o sigilează și ulterior o protejează de desprinderi sau ciobire.
  • Atunci când aplicați stratul de top coat, asigurați-vă că unghia a fost curățată corespunzător pentru a îndepărta tot praful de la pudra de unghii. Stratul superior trebuie aplicat uniform asigurându-vă că toate părțile laterale și marginile sunt "acoperite". Utilizați mișcări rapide și așteptați 20-30 de secunde înainte de a aplica al doilea strat.

        Dacă urmați aceste pași și tot întâmpinați dificultăți cu manichiura cu pudră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să vă ajutăm!


        Lasă un comentariu

        Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

        This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.