De ce sunt populare unghiile cu pudră?

Problema ciobirii unghiilor ne-a afectat pe multe dintre noi la un moment dat. Au trecut demult vremurile când oja era singura opțiune disponibilă și suntem recunoscătoare că este așa. Este momentul să adoptați o nouă tendință care face furori pe internet, atrăgând milioane de vizualizări și mii de urmăritori: unghiile cu pudră de unghii

Ce a captat atenția iubitorilor de manichiură? Ei bine, credem că rezistența de până la o lună a fost un motiv destul de convingător să o iubească. De asemenea, ceea ce face pudra de unghii specială este faptul că nu necesită lampă UV. Pe scurt, durează mai mult decât unghiile cu gel, nu se ciobește și nu necesită lumină UV.

Cum folosești pudra de unghii?

Pentru început, curăță-ți mâinile și unghiile cu apă și săpun, nimic special. Odată ce unghia este pregătită cu un strat de base coat, începe procesul de aplicare al pudrei de unghii până obții aspectul dorit. Aplică lichid activator pe unghie, lasă să se usuce, apoi pilește, dă formă și șlefuiește pentru a netezi suprafața unghiei. Aplică un strat de top coat pentru a sigila și da strălucire și cam atât!

De ce pudra de unghii?

Comparativ cu oja și cu gelul, o manichiură cu pudră de unghii va rezista între trei și patru săptămâni, în timp ce unghiile vopsite cu ojă obișnuită rezistă între una și două săptămâni. Manichiura cu pudră de unghii oferă o senzație naturală și o rezistență îndelungată, iar unghiile tale nu se vor ciobi sau exfolia. Spre deosebire de produsele cu acril, folosirea pudrei Rossi Dip Powder nu necesită experiență și vei obține rezultate de calitate de salon din confortul casei tale. Nu există niciun miros și este complet lipsită de substanțe chimice dăunătoare.

Este sigură?

În ceea ce privește siguranța, unghiile cu pudră pot face o diferență majoră în sănătatea mâinilor tale. Dezvoltată ca o alternativă sănătoasă la lacurile tradiționale de unghii acrilice și gel, pudra pentru unghii este mai sigură pentru pielea din jurul unghiei deoarece nu necesită lampă UV. De asemenea, este recomandat să nu folosești același borcan de pudră de unghii cu mai multe persoane și să o folosești doar pentru tine, aplicându-ți singură manichiura.

Îndepărtarea unei manichiuri cu pudră nu este deloc dificilă. Asigură-te că ai la îndemână o pilă manuală pentru a netezi unghiile. Tot ce trebuie să faci este să mătuiești manichiura și apoi să înmoi câteva bucăți de vată în acetona și să le înfășori în jurul vârfurilor degetelor. După aceea, înfășoară vata cu bucăți de folie de aluminiu și în câteva minute pudra de unghii va fi îndepărtată.


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.