Cum se folosește pudra de unghii transparentă clear

Pudra de unghii transparentă (Clear Dip) este un element esențial în colecția ta de produse pentru unghii. Aplicarea pudrei clear înainte de pudra colorată formează un strat protector și întărește unghiile. Aceasta este folosită pentru a încapsula culoarea și a proteja unghiile, menținând manichiura proaspătă și rezistentă pentru mai mult timp. De asemenea, oferă o rezistență suplimentară pentru unghii. Există mai multe moduri de a folosi pudra transparentă Rossi:

  • Adăugarea pudrei transparente înainte de aplicarea culorii alese este foarte importantă. Acest lucru oferă o protecție suplimentară pentru unghii atunci când vine momentul să îndepărtați manichiura. Acest strat protector vă va permite să piliți stratul colorat de pudră, fără riscul de a vă atinge patul unghial.
  • Încapsularea particulelor mari de scripici prin adăugarea de pudră transparentă deasupra acestora, pudra va oferi o protecție suplimentară împotriva șlefuirii.
  • Pentru o manichiură elegantă și simplă, dar la care doriți să vă bucurați de fermitatea pe care pudra de unghii o oferă, puteți folosi pudra clear pentru a oferi duritate. Începeți prin a aplica un strat subțire de base coat și scufundați unghia în pudră clear. Așteptați să se usuce și aplicați activator. Șlefuiți unghiile ușor pentru a le da un aspect neted. Aplicați două straturi de top coat și bucurați-vă de unghii care arată perfect! Nu uitați că puteți oricând să aplicați ojă clasică deasupra sau ojă semipermanentă.
  • Încapsularea florilor uscate folosind pudra transparentă este excelentă atunci când vrei să creezi o manichiură extravagantă. Urmăriți acest videoclip pentru a învăța cum să încorporați florile folosind pudra transparentă Rossi:
Poți urmări și videoclipul nostru de pe YouTube pentru pașii mai detaliați despre folosirea pudrei transparente Rossi:


    Lasă un comentariu

    Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.