Cum să îndepărtezi rapid pudra de unghii: Metoda pungii cu orez

Așa cum sigur știu toți iubitorii de manichiură cu pudră acrilică, unul dintre cele mai mari avantaje ale unghiilor cu pudră este durabilitatea lor. Sunt rezistente, dar acest lucru presupune și un timp mai îndelungat pentru îndepărtare.

Deci, dacă vi se pare că procesul de îndepărtare pare un pic copleșitor, ați ajuns în locul potrivit. Am găsit soluția perfectă pentru voi: metoda pungii cu orez! Poate părea un pic ciudat, dar este cea mai rapidă metodă și ar trebui cu siguranță să o încercați!

 

Pregătiți instrumentele necesare

Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți toate instrumentele necesare. Veți avea nevoie de următoarele:

  • Pilă de unghii
  • Buffer
  • Un mic bol
  • O pungă mică de plastic
  • Orez
  • Acetonă
  • Ulei de cuticule (opțional)

Pasul 1: Începeți procesul de îndepărtare pilind stratul de top coat al fiecărei unghii. Scopul este să îndepărtați întregul strat de top coat de pe unghie. Acest lucru va permite acetonei să pătrundă mai repede în produs.

Pasul 2: Puneți o ceașcă de orez într-un bol mic și încălziți-l la cuptorul cu microunde timp de 30-60 de secunde.

Pasul 3: Turnați acetonă 100% în pungă, recomandăm pungile care se închid ermetic pentru a evita scurgerile.

Pasul 4: Puneți punga în bolul cu orez și introduceți-vă mâna pentru 5-10 minute. Este foarte important să verificați temperatura înainte de a introduce mâna. Nu doar că vă puteți arde, dar orezul poate arde prin punga de plastic, cauzând scurgerea acetonei.

Pasul 5: Verificați unghiile din când în când pentru a vedea progresul, dacă produsul este dizolvat. După 5-10 minute, întregul material ar trebui să fie dizolvat.

Pasul 6: Folosiți un prosop de hârtie sau de bumbac pentru a șterge orice exces de pudră. Dacă mai rămân bucăți mici de pudră, nu vă faceți griji, luați pila și frecați ușor. Dacă doriți, puteți utiliza un împingător de cuticule și împingeți ușor pielea care a crescut prea mult deasupra patului unghial.

Pasul 7: Finalizați spălându-vă pe mâini și aplicând Uleiul pentru cuticule. Vă recomandăm să-l folosiți de 3-4 ori pe săptămână pentru a vă menține cuticulele și unghiile hidratate!

Rețineți, indiferent de metoda aleasă pentru îndepărtarea pudrei de unghii, ar trebui să lăsați unghiile naturale între manichiuri pentru a preveni ruperea și fragilizarea lor!


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.