Cum să îndepărtezi o manichiură cu pudră de unghii

how-to-remove-dip-a-powder-nail-manicure-rossi-nails-blog-post-2

Până acum probabil ai realizat că ne place mult manichiura cu pudră. Pudra de unghii oferă multă versatilitate în ceea ce privește stilul. De asemenea, o manichiură cu pudră oferă, probabil, cel mai bun aspect pe care unghiile tale l-ar putea avea. Și un mare avantaj pudrele pentru unghii este că manichiura poate rezista până la 4 săptămâni și poate fi refăcută ușor în cazul în cazul în care se deteriorează.

Din cauza rezistenței lor, manichiurile cu pudră nu sunt atât de ușor de îndepărtat, în special în comparație cu manichiurile tradiționale. Și acest lucru este important de reținut pentru că îndepărtarea necorespunzătoare a acestui tip de manichiură poate deteriora unghiile.

Adevărul este că, la fel cum aplicarea unei pudre pentru unghii nu este atât de dificilă pe cât ai putea crede, nici îndepărtarea ei nu este atât de dificilă. În acest articol, vom trece prin procesul de îndepărtare a pudrei.

Pregătiri, pregătiri

Înainte de toate, asigură-te că ai toate instrumentele pregătite. Vei avea nevoie de o pilă pentru unghii cu granulație mai mare și un instrument pentru cuticule, vată, folie de aluminiu și puțină acetonă (pentru a îndepărta vechea manichiură).

Folia ar trebui tăiată în bucăți mici pătrate, aproximativ 10 cm x 10 cm. Acestea ar putea fi mai mari sau mai mici în funcție de unghii. Doar amintește-ți că acestea trebuie să acopere cam jumătate de deget, astfel încât să le poți înfășura perfect. Taie 10 bucăți, câte una pentru fiecare deget.

Pe lângă cele menționate anterior, vei avea nevoie și de un prosop de bumbac, o cremă hidratantă pentru mâini și ulei pentru cuticule. Asigură-te că așezi prosopul pe suprafața de lucru aleasă pentru a evita orice dezordine. În cele din urmă, ar trebui să-ți speli și să-ți dezinfectezi bine mâinile înainte de a începe.

Pasul 1: Pilirea.

Începe prin pilirea unghiilor până când manichiura capătă un aspect mat și granulat. Pilirea va crea imperfecțiuni mici în stratul de pudră pentru ca acetona să pătrundă mai ușor. Din cauza rezistenței top coat-ului pentru pudră, aplicarea simplă a acetonei nu va avea rezultate.

Ține minte: nu exagera cu pilirea, în special dacă pilă este mai aspră! Pilează astfel încât manichiura devine mată. Pilirea excesivă a unghiilor ar putea să elimine stratul de pudră și să expună unghia la acetonă. Pe lângă deteriorarea cauzată de pilă, unghia expusă poate fi și deteriorată de acetonă.

how-to-remove-dip-a-powder-nail-manicure-rossi-nails-blog-post-3

 

Pasul 2: Înmuierea.

Înmoaie vata în acetonă. Apoi înfășoară bilele de vată în jurul unghiei și înfășoară degetul cu folie de aluminiu. Ai grijă să nu rupi folia în timp ce o înfășori în jurul vatei. Nu vrei ca acetona să se scurgă, mai ales dacă este în formă lichidă.

how-to-remove-dip-a-powder-nail-manicure-rossi-nails-blog-post-4

Pasul 3: Așteptarea.

Acesta este cel mai greu pas din proces: așteptarea! După ce ai făcut corect pasul 2, trebuie să lași unghiile să se înmoaie în acetonă timp de 10-15 minute. De aceea este o idee bună să ai o activitate recreativă cât timp aștepți - să asculți muzică, să te uiți la televizor, să citești etc.

how-to-remove-dip-a-powder-nail-manicure-rossi-nails-blog-post-5

Pasul 4: Îndepărtarea pudrei.

După cele 15 minute, îndepărtează folia și apoi vata. Vei observa că pudra acum s-a "înlăturat" de pe unghii. Ia un prosop de bumbac uscat și șterge ușor unghiile în mișcări orizontale. S-ar putea să fie nevoie să faci asta de câteva ori pentru a îndepărta toată pudra. Bucățile mici de pudră care s-au prins în jurul unghiei pot fi îndepărtate cu un instrument pentru cuticule. Bucățile mai persistente pot necesita puțină acetonă pentru a fi îndepărtate.

how-to-remove-dip-a-powder-nail-manicure-rossi-nails-blog-post-6

Pasul 5: Hidratare.

Ultimul pas în procesul de îndepărtare este să hidratezi cuticulele și unghiile. Pentru acest pas, aplică o cantitate generoasă de ulei pentru cuticule pe cuticule și pe unghii. Masează în aceste zone și... asta e tot! Ai terminat!

how-to-remove-dip-a-powder-nail-manicure-rossi-nails-blog-post-7

Gata pentru următoarea manichiură.

După ce ai îndepărtat complet orice urmă de manichiură pentru unghii, acum ești pregătită pentru următoarea manichiură! Dacă nu aplici imediat o altă manichiură cu pudră, asigură-te că îți hidratezi mâinile și cuticulele între timp. Făcând acest lucru, vei pregăti în mod corespunzător degetele pentru următorul tău design de manichiură cu pudră.


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.