Ce spune forma unghiilor tale despre tine

 

 

(Tutorial formă unghii)

Ai prefera să fii distractivă, simplă, îndrăzneață, sălbatică sau aventuroasă? Crede sau nu, alegerea formei unghiilor poate spune multe despre personalitatea ta. Să vedem ce spune forma ta preferată despre tine!

1. Rotunde

O formă simplă, elegantă și naturală. Ești foarte feminină și îți place să arăți mereu îngrijită. De asemenea, ești o persoană organizată și atentă la detalii.

(CULORI: SQUAD GOALS & RUSTY)

2. Ballerina

Îndrăzneață, aventuroasă și mereu la modă. Ești o persoană născută pentru a impune trenduri, mereu în centrul atenției ori de câte ori intri într-o cameră. Îți place sportul și să fii în aer liber.

 (CULORI: FIREWORK & MAD ABOUT YOU)

3. Pătrate

Independentă, misterioasă, încrezătoare. Ești încrezătoare, dar totuși misterioasă. Îți place să-ți păstrezi preocupările pentru tine, ești introvertită, dar știi totuși cum să te integrezi în mulțime.

(CULOARE: I GOT IT FROM MY MAMA)

4. Migdală

Dulce, încurajatoare și fermecătoare. Ești natural fermecătoare și toată lumea vrea să-ți fie prietenă. Prezența ta întotdeauna ridică starea de spirit, și ești de asemenea o ascultătoare bună.

(CULOARE: SNOW WHITE)

5. Coffin

Puternică, creativă, extravertită. Ești intimidantă pentru mulți pentru că nu îți este teamă să îți exprimi opinia și ideile. Cu toate acestea, ești cu inima mare și te preocupi de toți cei din jurul tău. Termenul perfect pentru a te descrie ar fi „femeia-șef”.

 (CULOARE: BESTIES)

Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.