Aplicare pudră de unghii cu lichide esențiale de ojă semipermanentă



 

Poate te întrebi de ce ar folosi cineva esențiale de ojă? Unele persoane pot avea sensibilități la lichidele pentru unghii cu pudră sau pur și simplu doresc mai mult timp pentru a-și perfecționa manichiura. Știm cu toții că, în cazul esențialelor pentru unghii cu pudră, trebuie să fii rapid, altfel base coat-ul se usucă. Cu esențiale de ojă, ai timpul tău.

Deci, dacă ai probleme cu esențialele pentru Pudră de unghii, încearcă această metodă. Unghiile făcute cu această metodă au o senzație mai apropiată de ojă și nu sunt la fel de rigide ca cele cu esențialele de pudră. Iată toți pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să folosești Metoda cu Esențiale de ojă:

PASUL 1

Înainte de orice, începe manichiura pregătind unghiile. Asigură-te că împingi cuticulele înapoi și șlefuiește ușor unghiile pentru a le conferi un aspect mat. Șterge-ți unghiile cu alcool pentru a le curăța. Lasă unghiile să se usuce complet, cel puțin 2-5 minute înainte de a începe procesul de imersiune.

PASUL 2

Începe prin aplicarea unui strat subțire de bază pe toate unghiile. Polimerizează timp de 60 de secunde în lampa LED pentru unghii Rossi.

PASUL 3

Aplică următorul strat subțire de bază Rossi pe întreaga unghie. Așază unghia peste un container, ia o cantitate de pudră și toarnă-o peste întreaga unghie. Bate ușor cu degetul pentru a îndepărta excesul de pudră. Repetă același proces pe celelalte unghii.

PASUL 4

Când ai terminat cu primul strat, introdu-ți mâna în lampa pentru unghii cu LED Rossi timp de 60 de secunde. După polimerizare, poți îndepărta orice exces de pudră folosind o perie.

PASUL 5

Continuă cu încă un strat prin presărarea pudrei peste stratul umed de bază. Motivul pentru care turnăm pudra în loc să imersăm este că baza de ojă are o vâscozitate diferită față de baza pentru imersiune și poate să se deplaseze și să se mâzgălească din mișcările de imersiune și dorim să evităm acest lucru.

PASUL 6

Polimerizează timp de 60 de secunde în lampa pentru unghii cu LED Rossi. După polimerizare, îndepărtează orice urme de pudră necurată. Șlefuiește ușor eventualele imperfecțiuni și netezește suprafața. Nu este nevoie de prea multă șlefuire. Șterge unghia cu alcool pentru a îndepărta praful rezultat în urma șlefuirii.

PASUL 7

Ultimul pas este să aplici un strat uniform de lac de unghii Top Coat. Nu există griji legate de înțepenirea pensulei, așa că ai destul timp să lucrezi în ritmul tău. Polimerizează timp de 60 de secunde în lampa pentru unghii cu LED Rossi.

PASUL 8

În final, aplică o cantitate generoasă de ulei pentru cuticule Rossi în zona din jurul plăcii unghiei și gata!


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.