8 Nuanțe pe care trebuie să le încerci toamna!

Toamna a sosit și odată cu ea se schimbă peisajul din jurul nostru, natura arătându-și cele mai impresionante culori. Culorile din natură este o mare sursă de inspirație pentru manichiură. În această toamnă, probabil vei cumpăra un palton sau cizme noi sau doar un articol mai mic de îmbrăcăminte, precum o eșarfă, pentru a te simți la modă în noul sezon. Venim în ajutorul tău cu inspirație de manichiuri de toamnă.

Burgundy, maro, muștar și verde sunt culorile definitorii ale toamnei pentru ojă. Am ales o selecție de 8 oje și pudre care dau o notă originală clasicelor. Te vor face să te simți la modă, aducându-ți în același timp confortul familiar al toamnelor trecute.

 

Autumnal Mustard

Lasă-te sedusă de această nouă abordare a clasicului muștar toamnal. Această pudră de unghii capturează culoarea dovlecilor și a frunzelor ce se schimbă. Poți ajusta intensitatea nuanței de muștar în funcție de câte straturi aplici. Mai multe straturi înseamnă o nuanță mai intensă. Manichiura cu pudră de unghii va rezista aproape o lună, chiar în timp pentru sezonul culorilor toamnei.

Rusty Burgundy

Ce spune mai mult despre glamourul toamnei decât un burgundy profund? Această nuanță surprinde nuanțele adânci și ruginoase ale unui vin învechit și tonurile calme ale apusurilor de toamnă. Burgundy-ul este cea mai populară culoare de ojă pentru sezonul toamnei.

Dip Purple

De-a lungul istoriei, violetul a fost culoarea regalității. Simte-te regal în această toamnă cu această pudră de unghii bogată în nuanțe.

Add Glitter to Your Life

Cântece au fost scrise despre ploile reci de noiembrie și poezii despre vânturile înghețate din octombrie, dar pentru mine, toamna este sezonul culorilor, al frunzelor, al lattelor de dovleac și al cardiganelor. Totuși, dacă vreodată tristețea toamnei îți inundă sufletul, alung-o cu explozia de sclipiri din această nuanță roșie sclipitoare. Această pudră de unghii combină tonurile seducătoare de roșu cu puterea expresivă a glitter-ului.

Perfect Nude

Așa cum în toate anotimpurile, și în această toamnă s-ar putea să simți nevoia unei înfățișări discrete. Această nuanță de nude este opțiunea perfectă pentru acele zile în care nu vrei să ieși în evidență. Este vorba despre o ojă semipermanentă, care rezistă mai mult decât oja obișnuită, până la 3 săptămâni.

Pizzazz

Dar oja este și un mediu care îți permite să fii îndrăzneață. Adaugă sclipici look-ului tău cu această nuanță intensă, dar sclipitoare. Este o abordare stilată a clasicului verde mușchi, care este una dintre culorile tradiționale de toamnă pentru unghii. Sugerează tradiția, dar strălucește cu îndrăzneala sclipirilor.

Simplul glamour negru

Asemenea simplei și sofisticatei rochii negre, manichiura în nuanțe de negru nu se demodează niciodată. Împrumută puțin din glamourul simplu al negrului cu această ojă de unghii care surprinde sclipirea celui mai adânc negru. Fixarea sub lumină UV conferă de asemenea acestei oje un aspect metalic care o diferențiază de nuanțele mai deschise de negru.

Ce e mai bun din toamnă

Dacă vrei ca unghiile tale să reflecte schimbările de culori ale naturii, alege această ojă care surprinde nuanța metalică de maro ruginit al frunzelor ce se schimbă. 'Ready to Vacay' îți oferă cu adevărat acel look festiv care te va face să ieși în evidență la masa de Ziua Recunoștinței.

Joacă-te și experimentează cu oja 

Manichiura este un mediu pentru artă în miniatură. Împreună cu varietatea de modele ce pot fi create pe unghii, probabil cea mai subtilă formă de artă pentru unghii rezultă din chimia amestecului de culori.

Pudra de unghii și oja sunt opțiuni de lungă durată, rezistente, ceea ce înseamnă că, dacă sunt îngrijite corespunzător, vor rămâne în condiții perfecte săptămâni întregi. Totuși, fiind atât de rezistente, straturile vor fi mai dificil de îndepărtat. Indiferent dacă faci asta la salon sau acasă, cea mai bună soluție pentru a dizolva produsele este să-ți ții unghiile în acetonă. Nu uita să-ți hidratezi unghiile după aceea!


Lasă un comentariu

Comentariile necesită aprobare înainte de a fi publicate

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.